• Lice
  Nadoknada volumena

  Nadoknada volumena

  Ako pogledamo tokom godina volume potkožnog masnog tkiva na licu je sve manji koža sve manje elastična i usled gravitacije tkivo lica se spušta dole.

  U BT klinici se uspešno borimo sa znacima starosti od kojih je jedan gubitak volumena, najizraženiji u centralnom delu lica. Mogućnosti nadohnade volumena su sopstvenim masnim tkivom ili hijaluronskom kiselinom kao konfornom brzim i efikasnom metodom.

  FAT TRANSFER -  Micro Fat Grafting, radi se o injektiranju sopstvenog masnog tkiva i nadohnada volumena lica. Masno tkivo se liposukcijom uzima sa bokova, butina, i stomaka - svuda gde masnog tkiva ima u višku što pacijentima veoma odgovara.

  Preraspodelom masnog tkiva telo se preoblikuje – što je ispunjenje san mnogih žena da “presele” neprivlačne “viškove” na mesta gde bi to bilo potrebnije!

  Metoda nadoknade volumena lica sa hijaluronskom kiselinom koja  se unosi specijalnim kanillama u predeo lica gde volumen nedostaje. 

  dr Brankica Tepavčević je tvorac Three layer step technique vraćanja volumena  lica - što daje prirodan izgled, punoću i pravilne konture lica.

  Cilj je prirodni izgled lica, kakav je bio pre 10 i više godina, a ne izmenjen izgled lica.